20 Ağustos 2026
Altın 6922.82
BIST 14408.98
Dolar 47.9528
Euro 56.1851
Sterlin 65.4795
Ankara 25°C

Polislerin Kaldığı Eve Giren Hırsız, İki Polisi Yaraladı

Polislerin Kaldığı Eve Giren Hırsız, İki Polisi Yaraladı
Bahçelievler'de polis memurlarının kaldığı eve giren hırsız ile polisler arasında yaşanan arbedede iki polis yaralandı. Evin dışına taşan boğuşma sırasında zanlı, güçlükle etkisiz hale getirilebildi. Bahçelievler Çavuşpaşa

Bahçelievler Çavuşpaşa Mahallesi Mimoza Sokak No: 3/14'de kalan polis memurları sabah erken saatlerde evden gelen sesle uyandı. Ne olduğunu anlamak için kalkan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'nda görevli polis memuru serdar Arpa, içeride iki hırsızın olduğunu fark etti. Hırsızlardan M.S. ile boğuşmaya başlayan Arpa bir yandan da diğer arkadaşlarına seslendi. Bu sırada Arpa'yı bıçaklayan hırsız M.S. kaçmaya çalıştı. Hırsızı yaralı halde apartmanın merdivenlerinde kovalayan polis memuru, bina girişinde hırsızla bir daha boğuşmaya tutuştu. Bu sırada vücuduna bıçak darbeleri alan polis memuru yere düştü. Peşinden gelen arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar kaçma çalışan hırsızı yakaladı. Boğuşma esnasında bir polis memuru da kulağından yaralandı. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan polis memuru Serdar Arpa, ameliyata alındı. Omzunda ve karnında 5 bıçak darbesi alan Arpa'nın Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Tuğrul Pek hastaneye gelerek yaralı polisin durumu hakkında bilgi aldı.

Görgü tanıkları hırsızı kovalayan yaralı polisin, hırsıza yapışarak çevreden yardım istediğini belirtti. Son ana kadar hırsızı bırakamayan yaralı polisin daha sonra yere düştüğünü anlattı.

Bu arada; yakalanan hırsızlık zanlısı M.S.'de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir