05 Kasım 2026
Altın 6607.96
BIST 11333.27
Dolar 50.0443
Euro 56.3586
Sterlin 67.3416
Ankara 10°C

Polisten Kaçarken Kaza Yaptı

Polisten Kaçarken Kaza Yaptı
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine yasa dışı yollardan sigara sokmaya çalışan bir şahıs kendisini takip eden polislerdne kaçarken kaza yaptı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine yasa dışı yollardan sigara sokmaya çalışan bir şahıs kendisini takip eden polislerdne kaçarken kaza yaptı.

Yurt dışından Türkiye’ye yasa dışı yollarla çok sayıda kaçak sigara getiren ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs polis takibine takıldı. Polisin Doğubayazıt sokaklarında kendisini takip ettiğini fark eden sürücü ile polis arasında Tütkiye-İran transit yolunda kovalamaca yaşandı. 04 D 3217 plakalı araç, aşırı süratle Belediye Cadesi'ne girmeye çalışırken yol artasındaki refüje çıktı, ardında aydınlatma direğine çarparak durabildi. Araç sürücüsü kazadan hemen sonra kaçmak istedi. Sürücü, kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı. Kazada maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, içerisinde çok sayıda kaçak sigara bulunan aracı incelemek için Uluyol Polis Karakolu'na götürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir