06 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 11702
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara 0°C

Polonya'dan "Avrupa birlik içerisinde hareket etmeli" mesajı

Polonya'dan "Avrupa birlik içerisinde hareket etmeli" mesajı
Polonya Başbakanı Donald Tusk, zayıf ve bölünmüş bir Avrupa'yı kimsenin ciddiye almayacağını, kıtanın birlik içerisinde hareket etmesi gerektiği mesajını verdi.
Ankara

Tusk, ABD merkezli X sosyal medya platformundan Venezuela'da yaşanan son gelişmelerin ardından paylaşım yaptı.

Tusk, paylaşımında "Zayıf ve bölünmüş bir Avrupa'yı kimse ciddiye almaz. Ne düşman ne de müttefik. Bu artık çok açık. En sonunda, kendi gücümüze inanmalı, kendimizi silahlandırmaya devam etmeliyiz." ifadelerine yer verdi.

Her zamankinden daha fazla birlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Tusk, "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Aksi takdirde, işimiz bitti." değerlendirmesinde bulundu.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir