Samsun AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ı, Petrol Ürünleri İş verenleri Sendikası (PÜİS) Samsun Şube Başkanı Zafer Güler ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Ziyartette, Köktaş’a il başkanlığı görevi ile ilgili hayırlı olsun temennisinde bulunan PÜİS Samsun Şube Başkanı Zafer Güler, akaryakıt bölge bayii temsilcilerinin sıkıntılarını anlattı. Güler, motorin yerine kullanılan 10 numara yağın yasal olmayan bir şekilde TIR ve kamyon şoförlerine satıldığını ifade etti. Güler, “Gayemiz, Akaryakıt bayilerimizin haksız rekabetinin ve mağduriyetinin önlenmesidir. Bu haksız rekabetin ve mağduriyetin giderilmesi ve denetimi konusunda destek arıyoruz.” dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, akaryakıt bayilerinin haksız rekabetinin ve mağduriyetinin önlenmesi amacıyla konunun takipçisi olacaklarını söyledi. AK Parti olarak Samsun’a faydalı olmaya, Samsunluya hizmet etmeye talip olan bir yönetim olduklarını ifade eden Köktaş, "Allah'ım bu hizmetleri yapmamızda bizleri mahcup etmesin. Elimizden geldiğince vatandaşlarımızın sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi ve çözülebilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız." diye konuştu.
CİHAN