Ortaklığın Türkiye pazarındaki varlıklarını daha da kuvvetlendirdiğini vurgulayan Radisson'un çatı kuruluşu Rezidor'un Pazarlama & CRM Başkan Yardımcısı John Kennedy "Miles & Smiles'ın iş ortağı olmaktan mutluyuz, işlerimizin gelişmesi açısından Türkiye içinde ve dışında sunacağı fırsatları dört gözle bekliyoruz." dedi.
THY (Ticari) Yardımcısı Orhan Sivrikaya ise Miles & Smiles üyelerinin mil kazanabildiği uçuşların her geçen gün arttığını ve ayrıca yeni program ortakları ile özel yolcu programının hizmet kalitesinin ve çeşitliliğinin arttığını dile getirdi.
Radisson Oteller grubunun da diğer büyük program ortakları arasına katılmasından heyecan duyduklarını kaydeden Sivrikaya, tüm üyelerin Radisson otellerindeki konaklamalardan da artık mil kazanabileceklerini ve bu millerini ödül bilet olarak kullanabileceklerini ifade etti.
