17 Aralık 2025
Altın 5952.961
BIST 11348.83
Dolar 42.6997
Euro 50.0881
Sterlin 57.139
Ankara -4°C

Rallide Heyecan Eskişehir’de Devam Ediyor

Rallide Heyecan Eskişehir’de Devam Ediyor
Geçen yılın Türkiye Ralli Bayan Pilotlar ve Sınıf 5 Birincisi Simin Bıçakçıoğlu, sezonun ikinci startını Eskişehir’de alıyor.

Geçen yılın Türkiye Ralli Bayan Pilotlar ve Sınıf 5 Birincisi Simin Bıçakçıoğlu, sezonun ikinci startını Eskişehir’de alıyor. Neo Motorspor adına yarışan genç pilot, Balkan Ralli Şampiyonası’nın da ilk yarışı olan Battalgazi Rallisi’nde Mitsubishi Lancer EVO8 ile mücadele edecek.

1990’lı yılların sonuna kadar devam eden Balkan Ralli Şampiyonası, 04-05 Mayıs’ta Eskişehir’de organize edilecek olan Battalgazi Rallisi’yle yeniden başlıyor. Organizasyon, Balkan Ralli Şampiyonası haricinde, Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası’na puan verecek.

2012 sezonunu Türkiye Ralli Bayan Pilotlar ve Sınıf 5 birincisi olarak tamamlayan başarılı genç pilot Simin Bıçakcıoğlu da, bu zorlu rallide Neo Motorsport adına start alacak. Co-pilotluğunu yine Afşin Baydar’ın yapacağı Simin, MeCrea, P Line Visual, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport desteğinde Mitsubishi Lancer EVO8 ile mücadele edecek. Neo Motorspor’un diğer otomobili Renault Clio Ragnotti ile start alacak olan tecrübeli pilot Adil Küçüksarı da Gürkal Menderes ile sınıf 8 birinciliğinin en güçlü adayı olarak Eskişehir’de direksiyon başına geçecek.

Sezonun en yüksek katılımlı rallisi olması beklenen yarış, 4 Mayıs Cumartesi günü 17.30′da Espark AVM’den verilecek sembolik start ile başlayacak. Ekipler Pazar sabahı saat 08.00’den itibaren Espark, KYK ve Banaz etaplarını 3’er kez geçerek toplamda 99 km. özel etap kat edecekler. Yarışın finiş seramonisi ve ödül töreni de 5 Mayıs Pazar günü 17.30′da yine Espark AVM önünde olacak.
CİHAN

Rallide heyecan Eskişehir’de devam ediyor

Rallide heyecan Eskişehir’de devam ediyor

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir