06 Kasım 2026
Altın 6562.31
BIST 11314.53
Dolar 50.1637
Euro 56.0849
Sterlin 66.8423
Ankara 10°C

Referanduma Bir 'evet' De Adıyaman Girişimciler Grubu'ndan Geldi

Referanduma Bir 'evet' De Adıyaman Girişimciler Grubu'ndan Geldi
Adıyaman Girişimciler Grubu, 12 Eylül'de yapılacak referandumda işçileri ile birlikte 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladı. Grup bünyesinde 60 işadamı bulunuyor. Adıyaman Giri

Adıyaman Girişimciler Grubu Başkanı Abuzer Özgül, "Aydınlık ve gelişmiş bir Türkiye için referandumda sandık başına gideceğiz. Geçmişte yaşanmış olaylardan ders çıkararak 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliği oylamasına girişim grubu olarak, ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü bir Türkiye için 'evet' diyoruz." dedi.

Türkiye'nin 21. yüzyılda böyle bir anayasa ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başkan Özgül, "Ülkemizin demokratikleşmesi konusunda atılan tüm adımlara destek vereceğiz. Bir ülkenin gelişmesi için mutlaka demokratikleşmesi gerekiyor. Biz de bu yönden sonuna kadar destekleyerek, hem 'evet' diyeceğiz hem de bu konuda çalışma yapacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir