1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Rektör Güder'den Başarılı Hemşirelere Teşekkür
Rektör Güderden Başarılı Hemşirelere Teşekkür

Rektör Güder'den Başarılı Hemşirelere Teşekkür

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hüsnü Salih Güder, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevli hemşirelere, Reyhanlı'da meydana gelen bombalı saldırıların ardından gösterdikleri gayretli çalışma nedeniyle teşekkür etti.

A+A-

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hüsnü Salih Güder, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevli hemşirelere, Reyhanlı'da meydana gelen bombalı saldırıların ardından gösterdikleri gayretli çalışma nedeniyle teşekkür etti.

MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hemşireleri, 'Hemşirelik Haftası' nedeniyle kutlama programı düzenledi. Hastane yemekhanesinde düzenlenen programa MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru’nun yanı çok sayıda sağlık çalışanı da katıldı.

Kutlama programında konuşan Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Reyhanlı’da yaşanan saldırı sonrasında hemşirelerin gösterdikleri gayretler için "Ortaya çıkmış olan psiko-sosyal travma ortamının atlatılabilmesi ve yaraların kısa süre içerisinde sarılabilmesi için sizlerin fedakarlık yaparak üniversitemiz senatosuyla birlikte Reyhanlı’ya kadar gelip o haftayı bir kutlama haftası değil de bir sorumluluk haftası olarak geçirmenizden dolayı duyduğum memnuniyeti tekrar dile getiriyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Hastanedeki hemşirelik hizmetlerinin daha kaliteli bir seviye çıkarılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını kaydeden Rektör Güder, hastanenin 2007 yılında yazılmış olan yönetmeliğinin çok kısa ve tam anlamıyla ihtiyaçlara cevap vermediği için yeni çalışmaları Başbakanlık'a bağlı Kanunlar ve Kararnameler Dairesi’ne göndereceklerini aktardı.

Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru ise çok yoğun bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "İstemediğimiz olaylardan dolayı sizleri üzdüğümüz veya kırdığımız olmuştur. Ama inanın iyi niyetli bir şekilde çalıştık. Hepinize çok teşekkür ederim. 2014 yılına girmeden tüm eksikliklerimizi kapatmak ve hastalarımıza daha kaliteli bir hizmet vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Başhemşire Rahşan Odabaşı tarafından hastanenin hemşirelik hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerin de verildiği programda yılın hemşiresine ve meslekte 15. yılını doldurmuş kişilere plaket verildi. Ayrıca program sonunda Rektör Güder tarafından tüm hemşirelere karanfil dağıtıldı.


CİHAN

Rektör Güder'den başarılı hemşirelere teşekkür

Rektör Güder'den başarılı hemşirelere teşekkür

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.