1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Reyhanlı Saldırılarının Ardından Yol Kontrolleri Arttı
Reyhanlı Saldırılarının Ardından Yol Kontrolleri Arttı

Reyhanlı Saldırılarının Ardından Yol Kontrolleri Arttı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan iki bombalı saldırının olduğu günden bu yana Adana'da yol kontrolleri sıklaştırıldı.

A+A-

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan iki bombalı saldırının olduğu günden bu yana Adana'da yol kontrolleri sıklaştırıldı. Asayiş ekipleri, Terörle Mücadele polisi özellikle şehirlerarası karayolu ile bağlantı yollarında güvenlik önlemlerini artırdı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce Hatay'ın yanı sıra Adana, Mersin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır'a gönderilen bir yazıda, güvenlik güçlerinin olabilecek bombalı saldırılar konusunda tedbirli olmaları istendi. Adana polisi bu sebeple, özellikle şehre Osmaniye ve Hatay üzerinden gelen araçlar üzerinde sıkı denetim yapıyor. Polis, bağlantı yollarında da güvenlik tedbirlerini artırdı. Öte yandan, zaman zaman telsizle, nokta nöbeti tutan polisler uyarılırken, polis memurlarından çelik yelek giymeleri isteniyor.

Bu arada, Emniyet İstihbarat Dairesi'nce büyük bir gizlilikle sürdürülen El Kaide operasyonu kapsamında Adana ve Mersin'de gözaltına alınan 12 şüphelinin sorgusu Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde devam ediyor.
CİHAN

Reyhanlı saldırılarının ardından Adana'da yol kontrolleri arttı

Reyhanlı saldırılarının ardından Adana'da yol kontrolleri arttı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.