1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Reyhanlı'da Yaraların Sarılması İçin Kurum Müdürleri Bir Kez Daha Toplandı
Reyhanlıda Yaraların Sarılması İçin Kurum Müdürleri Bir Kez Daha Toplandı

Reyhanlı'da Yaraların Sarılması İçin Kurum Müdürleri Bir Kez Daha Toplandı

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı’da meydana gelen ve 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların ardından yaralarının sarılması için 'İl İdare Şube Başkanları' ile bir araya geldi.

A+A-

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı’da meydana gelen ve 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların ardından yaralarının sarılması için 'İl İdare Şube Başkanları' ile bir araya geldi. Lekesiz, toplantıda saldırının ardından kentte hayatın normale dönmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürü Metin Keskinöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcıları Kadim Doğan, Hakkı Ünal, Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal, Fahrettin Göncü ve Şahin Bayhan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile İl İdare Şube Başkanları katıldı.

Toplantıda, Vali Yardımcıları Şahin Bayhan ve Orhan Mardinli’nin sunumları eşliğinde; 11 Mayısta meydana gelen saldırıların ardından, ilçede genel hayatı olumsuz etkileyen şartların ortadan kaldırılması, vatandaşların yaralarının sarılması, uğradıkları maddi ve manevi zararın telafisi için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, söz konusu olaydan 2 gün sonra tüm kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile beraber toplantı yaptıklarını hatırlatarak, ilçenin maddi ve manevi yaralarının en kısa zamanda onarılabilmesi için neler yapılması gerektiğini masaya yatırdıklarını aktardı. Bu kapsamda gerekli adımların atıldığını aktaran Lekesiz, tüm kurumların saldırının izlerini silmek için seferber olduğunu ifade etti.

Toplantıda ayrıca; Vali Yardımcısı Kadim Doğan ‘Doğalgaz Faaliyet Raporu’, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürü Metin Keskinöz kurum faaliyetini, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ‘Talasemi ile Mücadele’, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi ‘Tarım ve Kırsal Kalkınma Stratejik Planı’, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ümmühan Eryurt ise ‘Turizm Stratejisi ve Eylem Planı’ konusunda bilgi verdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.