1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Reza Zarrab tahliye oldu!
Reza Zarrab tahliye oldu!

Reza Zarrab tahliye oldu!

Uzun süredir tutuklu yargılanan Reza Zarrab hakkında tahliye kararı verildi. Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab hakkındaki kararı Gündeş'e avukatı telefonla bildirdi.

A+A-

Reza Zarrab tahliye oldu! Ebru Gündeş nasıl karşıladı?

Ebru Gündeş'in, yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan eşi Reza Zarrab sonunda tahliye oldu. Zor günler geçiren Ebru Gündeş'e Reza Zarrab'ın tahliye haberi telefonda verildi. "Kocanı akşam eve gönderiyorum şekerim!"

İş adamı Rıza Sarraf'ın serbest bırakılmasının ardından Ebru Gündeş'e müjdeyi Sarraf'ın avukatı verdi. Avukat Şeyra Yıldırım, Gündeş'e 'kocanı akşam eve gönderiyorum şekerim' diyerek telefon etti.

Rıza Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım, Sarraf'ın tahliye olduğu haberini vermek için Ebru Gündeş'i aradı ve 'kocanı akşam eve gönderiyorum şekerim' dedi.

17 Aralık gününden buyana tutuklu bulunan Rıza Sarraf'ın serbest bırakılmasının ardından Sarraf'ın avukatı sanatçı Ebru Gündeş'i aradı ve 'kocanı gönderiyorum şekerim' dedi.

17 Aralık operasyonu sonrası tutuklanan Rıza Sarraf'ın mahkemece serbest kalmasının ardından Ebru Gündeş'e müjde veden açıklama Sarraf'ın avukatı tarafından yapıldı.

Avukatlarının itirazı üzerine serbest bırakılan Rıza Sarraf'ın tahliye kararının çıkması en çok ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i sevindirdi. İş adamı Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım gün boyu tahliye kararı için adliye bekledi ve karar çıkar çıkmaz ilk iş olarak ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i aradı.

İş adamı Sarraf'ın avukatı Yıldırım'ın, telefonla konuştuğu Gündeş'e “Kocanı akşam eve gönderiyorum. Gözün aydın şekerim” ifadeleri ile müjdeli haberi verdiği öğrenildi. Tutuklama kararının ardından sık sık Metris Cezaevi'ne giden Gündeş, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada da eşini yanlız bırakmamıştı.

Gündeş eşi tutuklandıktan sonra, jüri üyeliğini yaptığı yarışmada duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamamıştı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.