1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Rıdvan Dilmen'in derbi yorumu
Rıdvan Dilmenin derbi yorumu

Rıdvan Dilmen'in derbi yorumu

Rıdvan Dilmen, 2-2 sona eren Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası her iki takımın da teknik direktörünü eleştirdi.

A+A-

Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de katıldığı programda değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in yorumu:

GÖZ GÖRE GÖRE GİTTİ MAÇ

''İlk yarıda tamamen Galatasaray deplasmanda olmasına rağmen, oyunu forse eden taraftı. İkinci yarıda Galatasaray takımı kaleye gitmiyor, pas yapmıyor, Sneijder geriye dönmüyor. İki takım da antrenörüne rağmen 1 puan aldı. Galatasaray'ın antrenörü göz göre göre 2 puan kaybetti. Beşiktaş'ın başka şansı yok. Geçen seneki Atiba'dan eser yok. Beşiktaş öyle aman aman bir top oynamadı. Bugün maçı izlemeyen Galatasaraylılar 2-2'ye mutludur, izleyenler üzgündür''

OĞUZHAN-TALİSCA ELEŞTİRİSİ

“Talisca forvet arkası oynamaz demiyorum.” diyen Rıdvan Dilmen şöyle devam etti,“Şenol Güneş, ofansif orta saha oyunu Türkiye’ye getiren isim. Trabzon’da Colman ve Selçuk’la başlayan, Bursa’da Beluschi ve Ozan’la devan eden, ofansif orta saha alışkanlığını getiren bir isimdir. Şimdi olay şurada; Beşiktaş’ın en büyük özelliği rakibi dar alana sıkıştıran özelliği. Ama Oğuzhan’ı orada oynattığında bir şey de söylemem lazım. Talisca, hiç orta sahaya gelmiyor. O biraz hocanın kafasını karıştırıyor. Bu maçtan sonra hocanın düşünüp gidecek Çaykur Rizespor deplasmanında Oğuzhan’ı başlatacaksın. Atiba’yı dinlendireceksin. Atiba da ikili orta saha oyuncusu değil. Geçen seneki Atiba’dan eser yok zannedersin.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.