06 Kasım 2026
Altın 6570.19
BIST 11296.58
Dolar 50.1598
Euro 56.0756
Sterlin 66.8672
Ankara 10°C

Rize'de 11 Bin 700 Çocuk Okullu Oldu

Rize'de 11 Bin 700 Çocuk Okullu Oldu
Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, ilde 11 bin 700 çocuğun ilköğretim 1. sınıf ve anaokuluna başladığını bildirdi.Çelik, yaptığı aç

Çelik, yaptığı açıklamada, okullu olan öğrencilerin, gelecek hafta başlayacak olan 2010-2011 eğitim-öğretim yılından bir hafta önce okul ortamlarına alışabilmeleri için erken başladıklarını söyledi.

Okullardaki sosyal aktivitelerle yeni öğrencilerin okul uyum sorununa çare bulmayı amaçladıklarını ifade eden Çelik, "Öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimiz için sınıf içi ve dışında organize edeceği birçok aktiviteyle uyum sorununa engel olmaya çalışacak. Ayrıca, okul çağına gelene kadar aileleriyle bir arada yaşayan ve okula başladıktan sonra ailesinden ayrı kalacak öğrencilerimizin aileleri de önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılına kadar çocuklarına sınıflarında eşlik edebilecek." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir