Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yılın ilk meclis toplantısında üyelerin de ortak kararıyla 3 ay süre ile iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat harçlarında yüzde 50 indirim uygulaması başlattıklarını bildirdi.
Şehitkâmil Belediyesi başlattığı iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatındaki yüzde 50 indirimi 31 Mart 2013 tarihine kadar sürdürecek. Ruhsatsız işyeri kalmaması adına esnafa büyük kolaylıklar sağlanacak uygulamada esnafın yüzü güldü. İş yeri açma ve ruhsat harçlarındaki indirim uygulamasını fırsat bilen esnaflar, Şehitkâmil Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne müracaat etmeye başladı.
Esnafın yükünü hafifletmek istediklerini belirten Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Amacımız esnafımıza kolaylık sağlayarak yükünü hafifletmektir. Başlattığımız bu indirim uygulaması 31 Mart 2013 tarihine kadar devam edecektir. Esnafımızın bu indirimden yararlanmasını istiyoruz.” dedi.
CİHAN
Kaynak: