1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Rusya'da Cezaevine 2 Cep Telefonu Sokmaya Çalışan Kedi Yakalandı
Rusyada Cezaevine 2 Cep Telefonu Sokmaya Çalışan Kedi Yakalandı

Rusya'da Cezaevine 2 Cep Telefonu Sokmaya Çalışan Kedi Yakalandı

Rusya'da bir cezaevinde yaşanan olay, macera filmlerini aratmadı. Ülkenin Verhni Çov kasabasında bulunan cezaevine vücuduna bantla yapıştırılmış 2 cep telefonunu sokmaya çalışan bir kedi gardiyanlar tarafından "suçüstü" yakalandı.

A+A-

Rusya'da bir cezaevinde yaşanan olay, macera filmlerini aratmadı. Ülkenin Verhni Çov kasabasında bulunan cezaevine vücuduna bantla yapıştırılmış 2 cep telefonunu sokmaya çalışan bir kedi gardiyanlar tarafından "suçüstü" yakalandı. Yetkililer, 1 nolu cezaevine vücuduna sarılı 2 cep telefonuyla girmeye çalışan kedinin gardiyanlar tarafından fark edildiğini duyurdu.
Telefon ve şarj cihazlarının kedinin sırtına şeffaf bantla yapıştırıldığı belirtildi. Yetkililer konula ilgili açıklamada, “ Bu tür yasaklı eşyaların daha önce de cezaevine sokulmaya çalışıldığına şahit olduk. Fakat böylesine kedili bir olayla ilk kez karşılaşıyoruz. Belki de bu Rusya cezaevi tarihinde ilk." ifadesini kullandı. Rusya’da daha önce de cezaevine uyuşturucu taşıyan bir kurye kedi yakayı ele vermişti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.