Altın 5713.264
BIST 10628.63
Dolar 42.2482
Euro 49.2975
Sterlin 55.8678
Ankara 12°C

Rusya’da İlginç El Yapımı Araç Yarışlarına Büyük İlgi

Rusya’da İlginç El Yapımı Araç Yarışlarına Büyük İlgi
Rusya’nın başkenti Moskova’da binlerce kişi birbirinden ilginç el yapımı araçların tiyatral gösteriler eşliğinde yaptıkları yarışı izledi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da binlerce kişi birbirinden ilginç el yapımı araçların tiyatral gösteriler eşliğinde yaptıkları yarışı izledi.

Bir piyano, sebze, ok işareti, tabut, masal kahramanları ya da film yıldızlarını andıran motorsuz araçlarla kendilerini yokuş aşağı salan sürücüler, izleyicilere hoş dakikalar yaşattı.

Rusya’nın farklı bölgelerinden gelen 56 takım kendi tiyatral gösterilerini sunma imkanı da buldu. Jüri yarışmacıları özgün sunum, aracın hızı ve gösteri olmak üzere üç ayrı kategoride değerlendirdi.

Yarışmada yer alan ekipten birisi kendisini kesik bir kulak gibi kostüm giydiğini, yarışta Van Gogh’un ünlü Ayçiçekleri resmini canlandırdıklarını söyledi.

Pilot Kiril de yaptığı değerlendirmede, “Çok sıcak ve hızlı oldu. Çok eğlendik. Daha hızlı itebilseydik, kazanabilirdik” dedi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir