Altın 5626.916
BIST 10820.92
Dolar 42.2312
Euro 48.8739
Sterlin 55.4807
Ankara 17°C

Rusya’nın Tomsk Kentinden İlk Uçak Antalya’ya Uçtu

Rusya’nın Tomsk Kentinden İlk Uçak Antalya’ya Uçtu
Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Tomsk Kent Havaalanı’nın ilk yurtdışı uçak seferi Antalya’ya yapıldı.

Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Tomsk Kent Havaalanı’nın ilk yurtdışı uçak seferi Antalya’ya yapıldı. Havaalanı yetkilileri, Türkiye’nin yanısıra İspanya, Tayland, Vietnam ve Mısır’a da seferlerin başlatacaklarını duyurdu.
Tomsk Havaalanı’ndan yapılan açıklamada, Nordwind Airlines havayolu şirketine ait uçağın 221 yolcuyla Antalya’ya uçarak ilk yurtdışı seferini yaptığını duyurdu.

Tomsk Havaalanı’nın 2010 yılında uluslar arası havaalanı statüsünü almasına rağmen, 3 yıl içinde yurtdışı seferleri yapılamamıştı. 2011-12 yılları arasında bölgede geniş çaplı restorasyon ve tamirat işleri yapılarak havaalanı büyütüldü. Nisan ayında havaalanında gümrük bölümü de açıldı.

Havaalanı yetkilileri, Antalya’ya seferlerinin ayda 2 kere yapılacağını duyururken, talebe göre sefer sayısının artırılacağını da kaydetti.
CİHAN

Rusya’nın Tomsk kentinden ilk uçak Antalya’ya uçtu

Rusya’nın Tomsk kentinden ilk uçak Antalya’ya uçtu

Rusya’nın Tomsk kentinden ilk uçak Antalya’ya uçtu

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir