TBMM Başkanı Cemil Çiçek, işadamı Sabri Ülker'in vefatı nedeniyle, oğlu Murat Ülker'e başsağlığı mesajı gönderdi. Çiçek, mesajında şunları ifade etti:
“Devletimizin ilk kuşak sanayicilerinden, Türkiye'nin öncü girişimcilerinden babanız Sabri Ülker beyefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
İş dünyamızın önemli isimlerinden olan merhum Ülker, ülkemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra eğitim alt yapısının güçlendirilmesi için de çalışmalarda bulunan bir işadamı olarak her zaman hatırlanacaktır.
Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakılması için sahip olduğu imkanları her zaman kullanan merhum Ülker'e Allah'tan rahmet, size, ailenize ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”