01 Kasım 2026
Altın 6222.13
BIST 10759.56
Dolar 49.9259
Euro 55.7152
Sterlin 66.5316
Ankara 13°C

Sağlığın Yöneticileri Bakiad’ı Ziyaret Etti

Sağlığın Yöneticileri Bakiad’ı Ziyaret Etti
Bartın İl Sağlık Müdürü Dr.Dursun Koç, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.

Bartın İl Sağlık Müdürü Dr.Dursun Koç, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, Bartın Aktif İşadamları Derneği’ni (BAKİAD) ziyaret etti.

Bartın’da sağlığın üst düzey yöneticilerinin derneklerine yaptığı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler veren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, "Bartın’ımızdaki sağlık hizmetlerinin başında bulunan değerli yöneticilerimizden isteğimiz sağlık hizmetlerinin en iyi seviyede yürütülmesidir. Sağlık Müdürümüzün ve diğer yöneticilerinin en ücra köylere kadar gidip incelemeler yapma duyarlılığı memnuniyet vericidir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede verilmesi adına, sağlık için her şeye varız, BAKİAD olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir