19 Aralık 2025
Altın 5963.798
BIST 11330.07
Dolar 42.8075
Euro 50.1885
Sterlin 57.2767
Ankara 9°C

Sağlık Bakanı Koca: Düzce’deki depremde 1'i ağır olmak üzere toplam 68 kişi yaralandı

Sağlık Bakanı Koca: Düzce’deki depremde 1'i ağır olmak üzere toplam 68 kişi yaralandı
Sağlık Bakanı Koca, Düzce’deki depremde 1'i ağır olmak üzere toplam 68 kişinin yaralandığını bildirdi.

TBMM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde 1'i ağır olmak üzere toplam 68 kişinin yaralandığını söyledi.

Koca, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı..

Sağlık Bakanı Koca, depremde Afganistan uyruklu 28 yaşında bir vatandaşın birinci kattan düşmesi nedeniyle beyin kanaması geçirdiğini, solunum cihazına bağlı ve durumunun ağır olduğunu belirterek, "Toparlayabileceğini umuyoruz." dedi.

Koca, "Toplam 68 yaralımız var. Bu yaralıların 26'sı hastanede yatış yapılarak takip ediliyor. Ağır yaralımız dışında diğer vatandaşlarımızın genel durumları iyi, herhangi bir ciddi sorunları yok." bilgisini paylaştı.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir