Başkan Kebude, yüzme, bilek güreşi, jimnastik, fitness, vücut geliştirme, atletizm branşlarında faaliyet gösteren Atletik Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Orhan Uygun ve minik sporcuları kabul etti.
Kebude, AK Parti hükümetinin sporun yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için gerekli desteği verdiğini dile getirdi.
Sağlıklı nesillerin yetişmesi için yarının büyüğü çocukların bugünden spora yönlendirilmeleri gerektiğinin altını çizen Kebude, spora ve sporculara bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini anlattı.
Yüzme ve atlamada Türkiye şampiyonluğu, bilek güreşi branşında Avrupa ve dünya şampiyonalarında derece yapan sporcuları olduğunu söyleyen Atletik Spor Kulübü Başkanı Orhan Uygun, fitness ve vücut geliştirmede ise Türkiye şampiyonluğu bulunan kulüplerine yaklaşık 200 lisanslı sporcunun üye olduğunu ifade etti.
Uygun, "Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde faaliyet gösteren kulübümüzün amacı sağlıklı bir toplumun yetişmesine katkı sunmaktır" diye konuştu.
