1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sahil Koleji, Ordu’dan Iğdır’a Gönül Köprüsü Kurdu
Sahil Koleji, Ordu’dan Iğdır’a Gönül Köprüsü Kurdu

Sahil Koleji, Ordu’dan Iğdır’a Gönül Köprüsü Kurdu

Ordu Sahil Koleji, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sınıf anneleri, okul veli ve öğretmenlerinden oluşan 45 kişilik bir ekiple Iğdır’a gezi düzenledi.

A+A-

Ordu Sahil Koleji, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sınıf anneleri, okul veli ve öğretmenlerinden oluşan 45 kişilik bir ekiple Iğdır’a gezi düzenledi. Ordulular, kardeş il Iğdır ile kardeş okul İbrahim Avcı Koleji’nin velileri ile buluştu. Kolejin belirlediği ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek yardımda bulunuldu.

İhtiyaç sahibi ailelerde duygulu anlar yaşayan Sahil Koleji velileri, 11 aileyi ziyaret etti. Sahil Koleji Okul Aile ve Sınıf Anneleri Birliği Başkanı Semra Ünal, "Bu anlamlı programdan çok etkilendik. Sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadık. İhtiyaç sahibi aileleri ziyaretlerimizde duygulandık ve üzüldük. Onlara Ordulular’ın selamını ilettik. Moral verdik ve onların yanlarında olacağımızı ifade ettik. Kardeş aile ziyaretlerimizde bizlere gösterdikleri misafirperverliklerinden, sıcak ve samimi karşımalarından dolayı çok kısa bir sürede arkadaş ve dostluklar kurduk. Sohbetimiz o kadar güzeldi ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadık." dedi.

Iğdır İbrahim Avcı Koleji velileri de Sahil Koleji velilerini evlerinde akşam yemeğinde misafir etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.