1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SAHTE diyerek ağlamıştı! Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı..
SAHTE diyerek ağlamıştı! Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı..

SAHTE diyerek ağlamıştı! Altınlı fincanın fiyatı ortaya çıktı..

Gösterişli hayatlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddiasıyla gündeme oturdu. Ortaya atılan iddiaların ardından MASAK harekete geçti.

A+A-

Çiftin tüm mal varlıklarına el konulurken Dilan Polat, altınlı fincanın sahte olduğunu gözyaşları içinde dile getirdi. Şimdi ise fincanın gerçek fiyatı ortaya çıktı.

Polat ailesi ile alakalı sosyal medyada ortaya atılan iddiaların ardından MASAK harekete geçti.

Türkiye'nin günlerdir gündeminde yer alan ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Öte yandan Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Tüm bunlar yaşanırken sosyal medya hesabında canlı yayın açan Dilan Polat, altınlı fincanın sahte olduğunu gözyaşları içinde dile getirdi.

FİYATI ORTAYA ÇIKTI!

adsiz-614.jpg

Söylediği markanın sayfasında ise fincanın 46 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Dilan Polat'ta sadece fincan değil, kahve yanında verilen su bardağı da var ve yine üstünde tam altın mevcut.

NE OLMUŞTU?

2. Sayfa programına konuk olan Polat, canlı yayın sırasında tam altının olduğu bir fincanla altın tozlu bir kahve içmişti. Polat, programda şunları söylemişti:

"Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret'e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bit tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen." / A HBR

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.