21 Ağustos 2026
Altın 7052.14
BIST 14490.26
Dolar 48.0622
Euro 56.2302
Sterlin 65.2865
Ankara 25°C

Sahte Polisin Kontör İstediği Vatandaş Valiyi Aradı: Polis Kontör İstiyor Vereyim Mi?

Sahte Polisin Kontör İstediği Vatandaş Valiyi Aradı: Polis Kontör İstiyor Vereyim Mi?
Bursa'da, kendisini 'polis' olarak tanıtan bir kişinin yürüttüğü bir soruşturma için kontör talebinde bulunmasını gerçekçi bulmayan vatandaşın duyarlılığı dolandırıcılığın da önüne geçti.
Bursa'da, kendisini 'polis' olarak tanıtan bir kişinin yürüttüğü bir soruşturma için kontör talebinde bulunmasını gerçekçi bulmayan vatandaşın duyarlılığı dolandırıcılığın da önüne geçti. Söz konusu vatandaş, Bursa Valisi Şahabettin Harput'u arayarak, "Sayın Valim, polis kontör istiyor vereyim mi?" diye sordu.

Göreve geldiğinden bu yana 'Vatandaşın derdiyle dertleneceğiz, acıları tatlı yapacağız' sözünün arkasında duran Bursa'ya atanan Vali Şahabettin Harput, cep telefonu numarasını da Bursalılarla paylaştı. hemen her sorunda vatanodaşların telefonla ulaşabildikleri Vali Harput, son olarak İznik ilçesinde temaslarda bulunurken, bir vatandaştan telefon geldi. Harput'u cep telefonundan arayan Mustafa K. isimli bir kişi, "Sayın Valim kendisini polis olarak tanıtan bir kişi 250 kontör istiyor, ne yapayım, vereyim mi?" diye sordu. Telefonu cevaplandıran Harput'un koruma polisi ise Mustafa K.'ya kesinlikle verilen numaraya kontör göndermemesini söyledi. Bunun üzerine Mustafa K. Vali Harput'a selamlarını ileterek telefonu kapattı. Konuyla ilgili bilgi verilen Harput, "Vatandaşlarımızı uyarmamıza rağmen maalesef kontör dolandırıcıları yine mağdur ediyor. Halkımız şunu iyi bilsin ki polisimiz hiçbir vatandaşımızdan kontör istemez, isteyemez." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir