21 Ağustos 2026
Altın 7019.46
BIST 14396.54
Dolar 48.0526
Euro 56.1994
Sterlin 65.2864
Ankara 17°C

Saitabat Yeni Kimliğine Kavuşacak

Saitabat Yeni Kimliğine Kavuşacak
Bursa Valiliği, tarihi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Saitabat köyünün turizme kazandırılması için harekete geçti. Bursa

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un konuyla ilgili Heykel Valilik binasında düzenlediği toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, Kestel Kaymakamı Erhan Özdemir, Orman Bölge Müdürü Ali Girgin, Saitabat köyü Muhtarı Ahmet Eraslan, Kültür ve Tabiatları Koruma Vakfı Müdürü Serpil Arık ve Bayındırlık Müdür Vekili Halit Turgut katıldı.

Saitabat köyünün, Bursa'da yaşayan insanların rahatlamak için bir alternatif yer olarak kullandığını belirten Vali Harput, "Saitabat köyümüz hafta sonu yoğun olmak üzere Bursa halkının rahatlamak ve dinlenmek amacıyla kullandıkları ilimizin özel yerlerinden birisidir. Bu köyümüzü ziyaret eden vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmesi için buradaki ihtiyaç duyulan bazı hizmetlerin daha düzenli verilebilmesi için bu toplantıyı yapıyoruz" dedi.

Saitabat köyünde yaşanan başta park sorunu başta olmak üzere her konuyu görüştüklerini belirten Vali Harput, "Bu toplantıda gerek park sorunu, gerek umumi tuvalet sorunu ve ulaşım sorunu ile diğer sorunlar ile alakalı görüş alış verişinde bulunacağız. Saitabat'ın yeniden şekillenmesini amaçlayan bir çalışmanın içerisine giriyoruz, Saitabat adını Bursa sınırları dışarısına çıkarmayı amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir