17 Aralık 2025
Altın 5930.066
BIST 11282.94
Dolar 42.718
Euro 50.1138
Sterlin 57.0288
Ankara 8°C

Sakarya'da Mobilyacılar Çarşısı Güzelleştirilecek

Sakarya'da Mobilyacılar Çarşısı Güzelleştirilecek
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mobilyacılar Çarşısı olarak bilenen Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB)'ne üye esnaflarla bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mobilyacılar Çarşısı olarak bilenen Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB)'ne üye esnaflarla bir araya geldi. SAMOB esnafının çevre düzenlemesi taleplerini iletmesi üzerine Başkan Toçoğlu, talebi değerlendireceklerini söyledi.

        Zeki Toçoğlu, esnaflarla her ay buluştuklarını ve sorunları dinlediklerini ifade etti. Toçoğlu, "Bugün de Serdivan’daki mobilyacı esnafımızla bir aradayız. Sakarya’yı en iyi şekilde inşa etmenin gayretindeyiz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan altyapıdaki eksikliklerimizi giderirken, bir taraftan da üst yapıda yatırımlar yapıyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek, hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

        Esnaflardan gelen taleplere her zaman büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızdan gelen talepleri her zaman önemsiyoruz. Bugüne kadar şehrimizin birçok farklı noktasında çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bu konuda sizlerden gelen talepler bizle için büyük önem arz ediyor. Bölgenizi güzelleştirmek adına yapılmasını istediğiniz projeler için siz bir araya gelin taleplerinizi belirleyin. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız." diye konuştu.

        SAMOB Başkanı Ramazan Çokal ise şehrin çalışmalarla her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir