18 Aralık 2025
Altın 5958.155
BIST 11286.81
Dolar 42.7198
Euro 50.2202
Sterlin 57.0678
Ankara -2°C

Samed Üyeleri Yaşlıları Unutmadı

Samed Üyeleri Yaşlıları Unutmadı
Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi Yaşlılar Haftası kapsamında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi Yaşlılar Haftası kapsamında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

        Ziyarette huzurevi sakinleri ile sıcak diyaloglar yaşanırken, dernek üyeleri birçok yaşlının anılarına da şahitlik etti.
SAMED Başkanı Muhsin Bayrak, kurumun çalışanlarının nazik davranışları ve kalanların da onlardan memnun olmalarının, kurumsal bütünlük olarak hoş bir ortam oluşturduğuna işaret etti.

        Bayrak, "İnancımız gereği bütün insanlığı düşünme gibi bir görevimiz olduğundan bu insanların da bir bakıma bize emanet olduklarının idraki içerisinde olmamız gerekmektedir. Peygamberimiz (sav) bir hadisinde 'Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder' diyerek bizlere müjde de vermektedir. Biz bugünleri bunlarla değerlendirme zahmetinde bulunursak sıra bize geldiğinde inşallah bize de sahip çıkarlar. Toplumsal iletişim açısından da bu insanlara bir şekilde beraber yaşama kültürü içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir.” dedi.

        Ziyaretten çok memnun olduklarını kaydeden huzurevi sakinleri de dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir