Sarıgül liderliğinde birçok kişinin bir araya gelerek Türkiye Değişim Hareketi'ni partileşme sürecine soktuğunu anlatan Deniz, "Denizlimiz'de de il ve ilçe örgütlenmelerini yapmak üzere şahsıma ve arkadaşlarıma görev verilmiştir. Bugünden itibaren hızla çalışarak il ve 19 ilçede örgütlenmemizi tamamlayıp yakın bir gelecekte huzurunuza siyasi parti olarak çıkacağız." dedi.
Partilerinde "siyaset yorgunu'' eski politikacılar olmayacağını vurgulayan Nevzat Deniz, "Türkiye Değişim Hareketi, ülkenin en demokratik hareketidir. Sosyal demokrat kökenli bir harekettir ve herkesi kucaklayacak niteliktedir. "Küçük olsun, benim olsun" anlayışına son vereceğiz. İnançlara saygılı laikliği her zaman savunacağız.'' şeklinde konuştu.
Deniz, toplantının ardından henüz partileşmeyen Türkiye Değişim Hareketi'nin il başkanının kendisi, başkan yardımcısının Banu Kaplandoğru, merkez ilçe başkanının Osman İnceler, kadın kolları başkanının Sevim Ulukuş, gençlik kolları il başkanının Yiğit Toptaş, kadın kolları merkez ilçe başkanınınsa Havva Erdoğan olduğunu açıkladı. (CİHAN)
