1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Saski Yöneticileri, İsu Projelerini Yerinde İnceledi
Saski Yöneticileri, İsu Projelerini Yerinde İnceledi

Saski Yöneticileri, İsu Projelerini Yerinde İnceledi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) üst yöneticilerini ağırladı.

A+A-

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) üst yöneticilerini ağırladı. Konuk yöneticiler, İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Kandıra Namazgah Barajı ile inşaatları tamamlanarak işletmeye alınan Kandıra ve Cebeci Atıksu Arıtma Tesisleri'nde inceleme yaptı.

İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı örnek projeler yerli ve yabancı kurum ve kuruluşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Sakarya SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak, Planlama ve Yatırım Daire Başkanı Dr. Recep Kılıç, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı İbrahim Bal, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ı ziyaret etti. Misafirlerini bir süre makamında ağırlayan Genel Müdür Bayram, ardından kurumun yapısı ve gerçekleştirilen yatırımlar ile inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

İSU Genel Müdürü Bayram, komşu il Sakarya’nın su ve kanalizasyon idarecilerini Kandıra bölgesinin 100 yıllık içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan 25 milyon m3 kapasiteli Namazgah Barajı inşaat alanını gezdirdi. İnşaat çalışmaları büyük bir hızla devam eden barajda, yapılan gövde dolgu çalışmaları ile terfi merkezindeki mekanik çalışmalar yerinde incelendi. İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ve Planlama, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Celal Doğan’ın da hazır bulunduğu inceleme gezisinde konuk SASKİ yöneticilerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Genel Müdür Bayram, Kandıra ilçe merkezi ile Karadeniz sahillerini kirlilikten arındıracak olan ve kısa bir süre önce inşaatı tamamlanarak işletmeye alınan Kandıra Merkez ile Cebeci arıtma tesislerini de gezdirdi. Her biri 41 bin kişi kapasiteli olarak planlanarak inşa edilen arıtma tesislerini inceleyen SASKİ yöneticileri, İSU Genel Müdürlüğü’nün kendi kaynakları ile inşa ettiği yatırımları yerinde görmenin heyecanını yaşadıklarını belirttiler. Su ve kanalizasyon idareleri için örnek çalışmaların devamını dileyen SASKİ yöneticileri, başarılı çalışmalardan dolayı Genel Müdür Bayram’ı tebrik etti.
CİHAN

SASKİ yöneticileri, İSU projelerini yerinde inceledi

SASKİ yöneticileri, İSU projelerini yerinde inceledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.