1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sason Yolüstü Köyünde Bilim Şenliği
Sason Yolüstü Köyünde Bilim Şenliği

Sason Yolüstü Köyünde Bilim Şenliği

Batman Sason Yolüstü Köyü Ortaokulu'nda bilim şenliği düzenlendi. Fen ve Teknoloji Öğretmeni Faik Özata’nın öncülüğünde hazırlanan Bilim Şenliği'ne Batman Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Ergül, Proje Birimi İl Koordinatörü Mustafa İpek, İlçe Emniyet Amiri.

A+A-

Batman Sason Yolüstü Köyü Ortaokulu'nda bilim şenliği düzenlendi. Fen ve Teknoloji Öğretmeni Faik Özata’nın öncülüğünde hazırlanan Bilim Şenliği'ne Batman Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Ergül, Proje Birimi İl Koordinatörü Mustafa İpek, İlçe Emniyet Amiri Sadi Erkuni, köy halkı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kurulan proje stantlarını tek tek gezerek bilgi alan Batman Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Ergül, çalışmaları çok beğendiğini belirterek “Bu çalışmalar bu çocuklarımızın benliklerinde iz bırakmaktadır ve gelişme sağlamaktadır. Bundan dolayı da gerek okulunuzdaki öğretmen arkadaşlarımıza, okul yöneticilerimize, ilçe yöneticilerimize, öğrenci velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz onları canı gönülden kutluyoruz. Bu çalışmaların Sason ilçemize bağlı bir köyden çıkması bizi daha çok sevindirmektedir. İnanın bu okul zaten markası tescillenmiş bir okuldur, Türkiye’de birinci olmuş bir okuldur, biz başarıların devamını diliyoruz, hepinize çok çok teşekkür ediyoruz, kendi adımıza çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum; çok keyifle geldik çok, çok teşekkür ediyoruz sağolun, var olun..” dedi.

    Şenlikte kurulan sağlık laboratuvarında Batman Milli Eğitim Şube Müdürü, Veysi Ergül ve Sason Emniyet Amiri Sadi Erkuni’nin kan gruplarına da bakıldı.

    Sason Yolüstü Köyü Ortaokulu 'Benim Fotokopim' projesiyle Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) düzenlediği 'Bu benim eserim' yarışmasında, Türkiye birincisi olmuştu. CİHAN

Sason Yolüstü köyünde bilim şenliği

Sason Yolüstü köyünde bilim şenliği

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.