16 Şubat 2026
Altın 6994.83
BIST 12433.5
Dolar 43.7102
Euro 51.8554
Sterlin 59.6179
Ankara 9°C

Şebnem Kısaparmak’tan Hanımlara Özel Program

Şebnem Kısaparmak’tan Hanımlara Özel Program
Ünlü Sanatçı ve Sunucu Şebnem Kısaparmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eyüplü hanımlarla buluştu.

Ünlü sanatçı, sunucu Şebnem Kısaparmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eyüplü hanımlarla buluştu.

Feshane Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda sahneye çıkan Kısaparmak, sevilen Türk Sanat Müziği eserleriyle açtığı programını, birbirinden güzel, sevgi yüklü şiirleriyle sürdürdü. Konser alanını dolduran hanımların tezahüratlarda bulunduğu ve alkış yağmuruna tuttukları Şebnem Kısaparmak programının ikinci yarısında ise ülkemizin 7 bölgesinin en sevilen türkülerini seslendirdi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Feshane’deki programa eşi Zeliha Kavuncu ile birlikte geldi. Eyüp Belediyesi’nin Eyüplü hanımlara armağan ettiği programda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu “Hanımlar bizim başımızın tacıdır. Onları sadece bir günle değil her gün sevgi ve saygıyla anmalıyız. Annelerimiz, bacılarımız, kızkardeşlerimiz, hanımlarımız hepsi çok değerli, hepsi gönül dostu, hepsi fedakar, hepsi cefakar. Bizleri kırmayarak bugün çok güzel bir programa imza atan Şebnem Kısaparmak’a teşekkür ediyor tekrar tüm hanımlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Feshane’deki programdan sonra Eyüp Sultan Meydanı’nda Eyüplü hanımların kurduğu standı ziyaret etti ve hanımların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir