16 Aralık 2025
Altın 5911.274
BIST 11456.34
Dolar 42.688
Euro 50.205
Sterlin 57.149
Ankara 1°C

Sedat Peker'e bu kez izin yok

Sedat Peker'e bu kez izin yok
Kocaeli Valiliği, Rize'de gerçekleştirdiği mitingdeki 'oluk oluk kan akacak' sözleri nedeniyle büyük tepki çeken Peker'e bu kez izin yok!

Rize'de gerçekleştirdiği mitingdeki 'oluk oluk kan akacak' sözleri nedeniyle tepki toplayan ve hakkında dava açılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından 30 Ekim'de Kocaeli'de düzenlemek istediği mitinge izin verilmediğini açıkladı.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli Valiliği, Kocaelispor taraftar grubunun 30 Ekim'de düzenleyeceği, benim de konuşmacı olarak katılacağım mitingin iznini provokasyon olabilir diye iptal etmiş. Devlet yetkilileri bu yönde bir karar aldıysa bize tartışmak düşmez, demek ki böylesi en doğru olandır, diye düşünürüm" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir