1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretim'den Resim Sergisi Ve Kermes
Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretimden Resim Sergisi Ve Kermes

Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretim'den Resim Sergisi Ve Kermes

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Karabük’ün Eflani ilçesi Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretim Okulu resim sergisi ve kermes düzenledi.

A+A-

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Karabük’ün Eflani ilçesi Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretim Okulu resim sergisi ve kermes düzenledi.

Okul müdürü Şaban Köse ve Görsel Sanatlar öğretmeni Sema Perçin rehberliğinde organize edilen sergi ve kermes, Eflani Belediyesi açık hava düğün salonunda açıldı. Açılışı Eflani Kaymakamı Tolga Özdemir, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Emniyet Amiri Selamet Mollaoğlu, Garnizon Komutanı Murta Demir, Milli Eğitim Müdürü Halil Tırgız ve okulu müdürü Şaban Köse birlikte yaptılar. Açılışa il genel meclis üyeleri ve siyasi parti ilçe yöneticileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şehit Ali Şen Korkut Ortaöğretim Okulu öğrencilerinin yaptığı resimler büyük ilgi gördü. Görsel Sanatlar öğretmeni Sema Perçin 5. sınıftan başlayarak 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin yıl boyunca Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmaların seçilerek hazırlandığını belirtti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.