20 Aralık 2025
Altın 5972.467
BIST 11341.9
Dolar 42.7981
Euro 50.141
Sterlin 57.2003
Ankara -5°C

Şehit Cenazeleri Diyarbakır’a Gönderildi

Şehit Cenazeleri Diyarbakır’a Gönderildi
Siirt’in Eruh ilçesinde, teröristlerle üç ayrı noktada çıkan çatışmalarda şehit düşen dört asker için cenaze töreni düzenlendi.

Siirt’in Eruh ilçesinde, teröristlerle üç ayrı noktada çıkan çatışmalarda şehit düşen dört asker için cenaze töreni düzenlendi. 3. Tugay Komutanlığı’ndaki törene Siirt Valisi Musa Çolak, Batman Valisi Ahmet Turhan ve askeri erkân katıldı.

Şehitler Piyade Uzman Çavuş Mesut Günay, Piyade Çavuş Mehmet Kıran ve Piyade Er Mehmet Yıldız’ın naaşları, Siirt Devlet Hastanesi morgundan alınarak, cankurtaranlarla 3. Tugay Komutanlığı’na, buradaki törenin ardından da helikopterle Diyarbakır’a götürüldü.

Eruh'un Bilgili köyü yakınlarında sabah saatlerinde PKK'lılarla çıkan çatışmada ağır yaralanarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Er Mustafa Aydın da bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece Siirt'te şehit olan asker sayısı dörde yükseldi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir