1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sekbilder Okuma Salonlarında Sbs Semineri Düzenlendi
Sekbilder Okuma Salonlarında Sbs Semineri Düzenlendi

Sekbilder Okuma Salonlarında Sbs Semineri Düzenlendi

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) Okuma Salonu, 8.

A+A-

Siirt Eğitim Kültür Bilim Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKBİLDER) Okuma Salonu, 8. sınıf öğrencilerine yönelik, 'Yaklaşan SBS Öncesi Son Hazırlıklar' isimli bir seminer düzenledi

SEKBİLDER, okuma salonlarına devam eden 8. sınıf öğrencilerine yönelik, 'Yaklaşan SBS Öncesi Son Hazırlıklar' isimli bir seminer düzenledi. Merkez SEKBİLDER Okuma Salonu'nda düzenlenen seminerde Psikolojik Danışman Mesut Can tarafından yaklaşan SBS için son hazırlıkların neler olduğu slaytlar eşliğinde anlatıldı.

Can sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrası yapılacak çalışmaları sıralayarak, oturma düzeninden soru çözme tekniklerine, kodlamalardan ara dinlenmelere, sınav evraklarından sınav kurallarına kadar birçok konuda bilgi verdi. Mesut Can, “SBS’yi gözünüzde çok büyütmeden, kendinize güvenerek,kararlı bir şekilde önünüzdeki son bir haftayı iyi değerlendirmeniz sizin açınızdan çok önemlidir.” şeklinde konuştu.

SEKBİLDER Okuma Salonları Genel Koordinatörü Ali Dutar seminer sonrası yaptığı açıklamada, öğrencilerin sınavlarda başarılı olması için sınavla ilgili birtakım hatırlatmalarda bulunduklarını söyledi.

    Dutar, "Öğrencilerimize yaklaşan SBS öncesi son hazırlıklarımızın neler olması gerektiğini anlatmaya çalıştık.Faydalı bir seminer çalışması oldu. Öğrencilerimiz ilgi ve dikkatle semineri takip ettiler. Sınavla ilgili çeşitli sorular sordular. Meraklarını gidermeye çalıştılar. Öğrencilerimizin bu isteği sınavlara da yansıtarak başarılı sonuçlar almalarını ümit ediyoruz. Bütün öğrencilere 8 Haziran’da yapılacak olan SBS’de başarılar diliyorum.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.