21 Ağustos 2026
Altın 6980.81
BIST 14396.54
Dolar 48.0242
Euro 56.1055
Sterlin 65.2339
Ankara 24°C

'şekeri Olana Satılmaz' Yazısıyla Karpuz Satışlarını Yüzde 40 Artırdı

'şekeri Olana Satılmaz' Yazısıyla Karpuz Satışlarını Yüzde 40 Artırdı
Giresun'da sebze ve meyve satışı yapan bir manav, dükkânındaki karpuzların üzerine astığı "Şekeri olana satılmaz" yazısı sayesinde satışlarını yüzde 40 oranında artırdığını belirtti. Merkeze bağlı Şeyh Kerame

Merkeze bağlı Şeyh Keramettin Mahallesi'nde 8 yıldır manavlık yapan İsmail Akın, satışlarını artırmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Birkaç yıldır Adana'dan özel yetiştirilen karpuzları dükkânında sattığını vurgulayan Akın, "Karpuzlarımız çok kaliteli. Her biri kan kırmızısı ve çok tatlı. Bu nedenle şeker hastaları karpuzlardan yiyemiyor. Biz de bundan yola çıkarak insanlara karpuzlarımızın kalitesini vurgulamak ve ilgi çekmek amacıyla ürünlerimizin üzerine 'Şekeri olana satılmaz' yazısı astık." dedi.

Yazıyı görenlerin karpuzlara büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Akın, "Yazıdan sonra istediğimiz müşteri hedefine ulaştık. Geçen yıla oranla satışlarımız yüzde 40 arttı. Her geçen gün de ilgi giderek artıyor." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir