31 Temmuz 2026
Altın 6152.21
BIST 13403.1
Dolar 47.518
Euro 54.5818
Sterlin 63.4579
Ankara 28°C

Selden Etkilenen Avm, İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı Yapacak

Selden Etkilenen Avm, İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı Yapacak
Türk Kızılayı Samsun Şubesi, temmuz ayında Canik ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaralarını saran Lovelet AVM ile Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında işbirliği anlaşması yaptı.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi, temmuz ayında Canik ilçesinde meydana gelen sel felaketinin yaralarını saran Lovelet AVM ile Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında işbirliği anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında alışveriş merkezinde selden etkilenen ayakkabı ve giyim eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

        Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir ile alışveriş merkezinde bir araya gelen Türk Kızılayı Samsun Şube Müdürü Mustafa Keskin, bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi. Mustafa Keskin, “Lovelet yönetim kurulunun yapmış olduğu talep doğrultusunda, kendileri ile görüştük. Kızılay’a selden zarar gören fakat şu an kullanabilir duruma getirilen ayakkabı ve tuhafiye ürünlerini bağışladılar. Lovelet’in sosyal sorumluluk projeleri içerisinde Kızılay’a yapmış olduğu ve yapacakları yardım için teşekkür ederim.” dedi.

        Lovelet Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir ise “Lovelet olarak sosyal sorumluluk projelerimiz için Kızılay ile işbirliği yapmak istiyoruz. İlk olarak geçtiğimiz aylarda yaşanan selde zarar gören ayakkabı ve giyim malzemelerini bağışlamak istiyoruz. Selde zarar gören ürünlerimizi, detaylı bir çalışma yaptıktan sonra bir temizlik firması aracılığıyla temizletip ütületerek, kullanabilir duruma getirip depolamıştık. Ürünler şu an kullanabilir durumda.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir