Aysal: Başarılarımız Ortaya Çıkacak!

Ünal Aysal, Galatasaray başkanlığına tekrar seçildi!..

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bundan sonraki üç senenin Galatasaray'ın zaferlerinin arka arkaya geleceğini ve başarılarının net bir şekilde ortaya çıkacağını söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda 1537 üyenin 1404 oyunu alarak tekrar başkanlığa seçilen Başkan Ünal Aysal, kürsüden üyelere teşekkür konuşması yaptı.

Bu seçimin güven tazelemesi olmadığını ifade eden Başkan, "Bugün Galatasaray'da demokrasinin bir örneğini hep beraber sergiledik. Çok zor şartlar altında tatilinden fedekarlık ederek buraya kadar gelen üyelere, gelemeyen ancak bizi gönülden destekleyen genel kurul üyelerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Galatasaray bundan evvel neredeyse hergün bunun üstüne koyarak ilerlemektedir. Bu seçim güven tazelemesi değil, yepyeni ufukların açılması için özel bir güç ve dayanacak olmaktır." dedi.

Başkan Ünal Aysal, "Galatasaray'ın istikbalinden en ufak endişeniz olmasın. Herşeyi sizin istekleriniz doğrultusunda yapılacağını çok açık ve net bir şekilde vaadediyorum. Tahmin ediyorum bundan sonraki üç sene Galatasaray'ın zafer yıllarının arka arkaya geleceği başarılarının net bir şekilde ortaya çıkacağı yıl olacaktır." diye konuştu.

Çıkışta basın mensuplarının transfer konusu ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu yabancı oyuncu sayısı konusundaki sorularına ise Başkan Aysal, şu cevapları verdi:

"Bizim transferlerimiz kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda hesaplanmakta ve bu şekilde kurgulanmaktadır. Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlar bizi etkiler. Bazen duraklama dönemleri olur. Önümüzdeki günlerde bu engellerin ortadan kalkacağını Galatasaray ve diğer kulüplerin önünün açılacağına canı gönülden inanıyorum."
CİHAN