15 Aralık 2025
Altın 5938.63
BIST 11311.31
Dolar 42.6853
Euro 50.1094
Sterlin 56.9797
Ankara 4°C

Aziz Yıldırım teslim oluyor

Aziz Yıldırım teslim oluyor
Yargıtay tarafından dosyası İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı, polislerin evine veya işyerine gelmesini beklemeden geriye kalan 2 yıl 2 aylık cezasını tamamlamak için emniyete giderek teslim olacak.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı itiraz kabul edilmeyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım kendisi teslim olacak. Yargıtay'ın gönderdiği "şike davası dosyası" önceki gün İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaşmıştı. Mahkemenin cezaya hükmeden dosyayı yarın infaz savcılığına ulaştırması ve ardından "çağrı" veya "yakalama" sürecinin işletilmesi bekleniyor.
2 yıl 2 ay daha cezaevine girecek olan Başkan Aziz Yıldırım, savcılığın görevlendireceği polisler evine ya da işyerine gelmeden kendisi teslim olma kararı aldı. Aziz Yıldırım'ın, 3 Temmuz 2011 sabahında ortaya çıkan gözaltı görüntülerin tekrarlanmaması için teslim olma kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Aziz Yıldırım yarın veya salı günü emniyete giderek geriye kalan 2 yıl 2 aylık cezayı tamamlamak için teslim olacak.
Anayasa Mahkemesi'ne başvuruda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın cuma günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında kendisinden sonra başlayacak dönem için bir görüş veya düşünce bildirmediği ortaya çıktı. Yönetici arkadaşlarının düşüncelerini etkilemek istemeyen Aziz Yıldırım'ın, "Benden sonra siz karar verin. Ben buradayken gelecekle ilgili bir karar almak doğru olmaz" ifadelerini kullandığı vurgulandı. (Milliyet)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir