15 Aralık 2025
Altın 5958.036
BIST 11393.35
Dolar 42.6957
Euro 50.115
Sterlin 57.0782
Ankara 6°C

Bakan Bak: Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor

Bakan Bak: Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, dün akşam Trendyol Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesi'nde ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Trendyol Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesi'nde ziyaret etti. Bakan Bak, ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Bakan Bak, "Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor. Herkesi sağduyuya çağırıyoruz. Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğiz." dedi.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir