15 Aralık 2025
Altın 5959.25
BIST 11391.21
Dolar 42.7
Euro 50.1351
Sterlin 57.1195
Ankara 6°C

FETÖ'nün jandarmadaki yapılanmasına yönelik soruşturmada 33 gözaltı kararı

FETÖ'nün jandarmadaki yapılanmasına yönelik soruşturmada 33 gözaltı kararı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik soruşturmada 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Ankara

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün, FETÖ mensuplarının deşifresine yönelik çalışmaları sonucu örgütün Jandarma Genel Komutanlığı yapılanmasında oldukları tespit edilen, daha önce geçici olarak görevden uzaklaştırılmış 18 astsubay ile daha önce ilişiği kesilmiş 15 askeri öğrenci hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, Ankara merkezli 26 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 18 şüpheli gözaltına alındı.

Firari şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir