İŞTE EMNİYETE SALDIRAN O DHKP-CLİ

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş'ın fotoğrafı.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş daha önce de AK Parti binasına saldırı düzenlemişti!

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binalarına roketatarlı saldırı gerçekleştirdikten sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Muharrem Karataş daha önce de AK Parti binasına saldırı düzenlemişti.Karataş Çorum doğumlu. Çorum'da örgüt adına silahlı eylemlere katıldığı gerekçesiyle 2003 yılında gözaltına alınıp tutuklandı. 2 yıl 1 ay hapis cezası aldı.Serbest kaldıktan sonra bu kez Sivas'ta tutuklandı ve yeniden cezaevine girdi. Tutuksuz yargılanırken 4 yıl hapis cezası alınca Yunanistan'a kaçtı. Ağırlıklı olarak örgüte eleman kazandırmayla görevlendirildi. Burada yine kendisi gibi DHKP-C'li olan Melek S. ile evlendi.Lavrion Kampı'nda uzun süre yaşadı, silahlı eğitim aldı. Sansasyonel eylemler yapabilecek isimler arasında öne çıktı.