15 Aralık 2025
Altın 5958.036
BIST 11393.35
Dolar 42.6957
Euro 50.115
Sterlin 57.0782
Ankara 6°C

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuyan çocuklara bisiklet

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuyan çocuklara bisiklet
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde "Haydi çocuklar camiye" projesi kapsamında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Suruç ilçe merkezinde bulunan Kardeşler Cami'since yürütülen proje kapsamında 8 ay boyunca akşamları camiye gelen öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı.

Yarışmada dereceye giren 3 öğrenciye hayırseverlerden temin edilen bisiklet 54 çocuğa ise çeşitli hediyeler verildi.

Kardeşler Camisi İmamı Mustafa Çelik, törende yaptığı açıklamada çocuklara camiyi sevdirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Çelik çocuklara proje kapsamında 8 ay boyunca akşamları dini eğitimler verdiklerini, düzenledikleri yarışmalarda da öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek, "Birinci gelen arkadaşlarımıza bisiklet dağıttık. Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması için ilmihal, Peygamberimizin hayatından sorular hazırlayarak böyle bir yarışma düzenledik. Diğer arkadaşlarımıza da giyim eşyası hediye ettik. Bu projeyi genele yaymayı düşünüyoruz. İlk zamanlarda bir camiyle başladık şimdi 3 camiye çıktı. Önümüzdeki dönemde inşallah bütün Suruç'a yayarız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Törenin ardından hediyelerini alan çocuklar, emeği geçenlere teşekkür etti.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir