Sivas Özel Sultan Murat Koleji idarecileri, öğrencilerin bir yıllık çalışmalarını karneyle değerlendirirken, bu öğrencileri okula getirip götüren servis şoförlerini de unutmadı. Okulun son gününde karne alan öğrencilerin yanı sıra servis şoförleri için de okulun kampüs alanında bir ödül töreni düzenlendi. Özel Sultan Murat Koleji Genel Müdürü Semih Beldek, öğrenciler ve diğer çalışanlar açısından başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini söyledi. Kazasız bir sene yaşadıklarını anlatan Beldek, öğrencilerin okula gelip gitmelerini sağlayan servis sürücülerine de teşekkür etti. Sene sonunda öğrencilerin karne ve takdir, teşekkür belgeleriyle ödüllendirildiğini kaydeden Beldek, yıl boyunca kurallara dikkat eden ve hiç uyarı cezası almayan örnek servis şoförlerini ödüllendirmek istediklerini ifade etti.
Genel Müdür Beldek, şöyle konuştu: "Öğrencilerimizi trafikte emanet ettiğimiz servis şoförlerine örnek hareket ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Teşvik olması amacıyla hiç kural hatası yapmayan sürücülerimizi ve altınla ödüllendirmek istedik."
Konuşmanın ardından öğrenci servisleri sahiplerine ve 18 servis sürücüsüne çeyrek altın verildi. Servis şoförleri ödülleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.