Zaman Gazetesi Çizerlerinden Çetinkaya Posterlerini İmzaladı

15.TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda imza günleri devam ediyor. Zaman Kitap standında da Zaman Gazetesi çizerlerinden Dağıstan Çetinkaya, posterlerini imzaladı.

15. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda imza günleri devam ediyor. Zaman Kitap standında da Zaman Gazetesi çizerlerinden Dağıstan Çetinkaya, posterlerini imzaladı.

Çetinkaya, "Kral–Soytarı" kitabını alanlara kral resmi çizerek imzaladı. Okuyucular, Çetinkaya'yı soru yağmuruna tutarken bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.Zaman Kitap stant sorumlusu İsmail Ünver, "Dağıstan Çetinkaya'nın en çok 'Mevsimler' posterileri ilgi görüyor. Fuar süresince imza günlerine katılan yazarlarımızla okuyuları buluşturmaktan memnunuz." dedi.TÜYAP Tüm Fuarcılık ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 25 Nisan kadar devam edecek fuara, 303 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Fuarda geniş bir konu yelpazesi içinde konferans, söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 120 kültür etkinliği düzenleniyor. Ücretsiz fuar, 24 Nisana kadar 11.00-20.00, 25 Nisan Pazar günü ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.