30 Aralık 2025
Altın 6074.157
BIST 11194.16
Dolar 42.9388
Euro 50.5458
Sterlin 57.9945
Ankara 5°C

Seyhan Belediyesi Vatandaşları İftarda Buluşturuyor

Seyhan Belediyesi Vatandaşları İftarda Buluşturuyor
Seyhan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan ayına yine damgasını vuracak. Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Seyhan Belediyesi’nin geçm...

Seyhan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan ayına yine damgasını vuracak. Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Seyhan Belediyesi’nin geçmiş yıllarda uyguladığı iftar çadırı kurma geleneğinin bu yıl da devam edeceğini, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmada adeta yarışacağız” dedi.

Öztürk, her gün vatandaşlara dağıtılan iftar yemeğinin hayırsever işadamları tarafından karşılandığını belirterek, “Kısaca Seyhan Belediyesi olarak hayırseverle ihtiyaç sahiplerini buluşturan köprü olma görevini sürdürüyoruz” diye konuştu.

Seyhan Kültür Merkezi yanına kurduğu 1000 kişilik iftar çadırında, Eski Bakımyurdu’nda dağıtılan 500 ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesinde dağıtılan 500 kişilik iftar yemeği, Belediyeye müracaat eden 500 muhtaç ailelere iftar yemeği,100 özürlü ve yaşlı aileye evlerinde yemek verilmesi ile birlikte Ramazan ayı boyunca her gün 2 bin 600 Adanalı iftarını Seyhan’ın dağıttığı ikramla açacak. Ayrıca 10 bin koli ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda yardımı yapılacak.

Seyhan Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı kuruyor. Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nin hemen yanına kurulacak iftar çadırında her gün bin Adanalı iftarını açacak. İftar çadırında ikram edilen yemeklerin bedeli her gün bir hayırsever tarafından karşılanacak.

Seyhan Belediyesinin bir Ramazan klasiği olan Eski Bakımyurdu'ndaki yemek dağıtımı bu yıl da devam ediyor. Eski Bakımyurdu'ndaki yemek dağıtımı her gün saat 15.30’da başlıyor.

HASTANE BAHÇESİNDE YEMEK İKRAMI

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün başlattığı Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bahçesindeki hasta yakınlarına iftar yemeği dağıtımına bu yıl da devam ediliyor. Balcalı Hastanesi bahçesindeki Seyhan iftar çadırında da her gün 500 kişiye iftar yemeği verilecek. Seyhan Belediyesi bu yılda belediyemize müracaat eden çeşitli mahallelerde ikamet eden muhtaç ailelere yemek yardımı yapacak. Seyhan Belediyesi olarak özürlü ve yaşlı ailelerimize sefer tası ile her gün evlerine bizzat gidilerek yemek verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşa 10 bin koli kuru gıda yardımı yapılacak.

Öztürk, “Tüm Adanalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını aileleri ile sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmelerini diliyorum” diye konuştu. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir