12 Mart 2026
Altın 7229.54
BIST 12433.5
Dolar 44.1046
Euro 50.8929
Sterlin 58.5337
Ankara 6°C

Siber Suçlar İş Adamlarına Anlatılacak

Siber Suçlar İş Adamlarına Anlatılacak
Bilişim Sektörü İşadamları Derneği, iş adamlarını 'Ticari Firmalarımızın Maruz Kaldıkları Siber Suçlar' konusunda bilgilendirecek!

Bilişim Sektörü İşadamları Derneği, iş adamlarını 'Ticari Firmalarımızın Maruz Kaldıkları Siber Suçlar' konusunda bilgilendirecek.

BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, bilişim teknolojileri ile beraber artık ülkeler arasındaki sınırların kalktığını; bilgisayar ağları, internet gibi erişimlerle uluslararası bir boyut kazanıldığını belirtti. Bilişim suçları ile gereken mücadelenin ancak dünya çapında bir işbirliği ile mümkün olabildiğini ifade eden Akın, şunları dile getirdi: “Teknoloji her geçen gün insanoğlunun daha rahat ve mutlu yaşaması için sürekli değişiyor, gelişiyor. Bu, elbette sevindirici olmakla birlikte, bu değişim suç kavramının gelecekte daha farklı olacağının da sinyallerini veriyor. Biz de BİSİAD olarak, konuyu farklı uzman bakışları ile değerlendirerek, üyelerimize faydalı olmak amacındayız.”

17 Nisan’da yapılacak program, Milletvekili Mustafa Öztürk’ün, 'Siber Suçlarla Mücadelede Meclis Çalışmaları' hakkında bilgi vermesi ile başlayacak. Ardından, MOBİSAD Başkanı Murat Dursun, 'Evrakta Sahtecilik', Bilişim Suçları Mücadele Bursa Şube Müdürü Tarık Ziyade 'Siber Suçlarla Mücadele', Bursa Barosu’ndan Cankat Taşkın, 'Siber Suçlarda Hukuki Süreç', Kocaeli Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Bölüm Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa Of 'Bilişim Suçları', BOTÜRK’ten Münir Özgen, 'KOBİ'ler İçin Ağ Güvenliği' ve DGN'den Dağhan Uzgur, 'Sosyal Medyada Bizi Bekleyen Tehlikeler' başlıklı sunum yapacak.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir