1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta Şampiyonlara Kupalarını Verdi,
Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruhta Şampiyonlara Kupalarını Verdi,

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta Şampiyonlara Kupalarını Verdi,

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta şampiyonlara kupalarını verdi, masa tenisi oynadı ve ilçede yaşanan değişimin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

A+A-

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta şampiyonlara kupalarını verdi, masa tenisi oynadı ve ilçede yaşanan değişimin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Son zamanlarda sosyal, sportif ve kültürel çalışmalarıyla gündeme gelmeye başlayan Eruh'u ziyaret eden Vali Ahmet Aydın, Kaymakam Levent Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra spor salonuna geçen Vali Aydın, geleneksel hale gelen Bahar Turnuvası voleybol final maçını izledi. Çok güzel anların yaşandığı maçta Eruh Gençlik Spor, Ceylan&Umut Spor'u 3-2 yenerek, şampiyon oldu. Kupalarını Vali Ahmet Aydın'ın ellerinden alan Eruhlu gençler büyük bir sevinç yaşadı.

Gerek tribünlerde, gerek sahada gençlerin mücadelesinden çok etkilendiğini belirten Vali Ahmet Aydın, "Yıllarca terör ile gündeme gelen Eruh ilçemizde yaşanan değişim ve dönüşümün gençlerimizi nasıl heyecanlandırdığını yaşayarak gözlemliyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Maçı izlerken en az mücadele eden gençler kadar bizlerde heyecanlandık. Çok güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Açıkçası voleybol kalitesi olarak beni çok etkiledi. Çok yetenekli gençlerimiz var. Onlara imkan verildiği zaman ne kadar başarılı olacaklarını bir kez daha gördük. Ben bir kez daha onları ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Voleybol maçından sonra Gençlik Merkezleri arasında Halk Oyunları Yarışması'nda Düzenlemeli Dalda Türkiye Şampiyonu olan Eruh Gençlik Merkezi Halk Oyunları'nın gösterisini izleyen Vali Ahmet Aydın, ekibin tüm üyelerini ödüllendirerek tebrik etti.

Bu yılın başında kendisini ziyaret eden halk oyunları ekibinin kendisine başarı sözü verdiklerini hatırlatan Vali Aydın, "Bu güzel gençlerimiz bana verdikleri sözü tutarak, bizleri mutlu ettiler. Kendileri Nevşehir'de yapılan yarışmada bölge birincisi, Antalya'da yapılan finalinde Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum." diye konuştu.

Ardından bu yıl Kocaeli kentinde yapılan yarışmada şampiyon olan Eruh Gençlik Merkezi Müzik Topluluğunun canlı performansını izleyen Vali Ahmet Aydın, gençleri tek tek tebrik ederek, "Türkiye genelinde çok önemli başarı elde eden gençlerimizi kutluyorum. Bize sundukları müzik dinletisinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Eruhlu genç sporcular da Vali Ahmet Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Artık terörle değil, elde ettiğimiz başarılarla gündeme gelmek istiyoruz." şeklinde duygularını dile getirdiler.

Bahar turnuvasında diğer branşlarda başarılı olan takımlara protokol heyetince ödüllerin verilmesinin ardından buradaki tören sona erdi. Vali Ahmet Aydın ve beraberindekiler daha sonra ilçede yapılan sentetik çim saha ve diğer çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Ahmet Aydın'ın Eruh ilçe ziyaretine İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç ve basın mensupları eşlik etti.
CİHAN

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta şampiyonlara kupalarını verdi,

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh'ta şampiyonlara kupalarını verdi,

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.