05 Kasım 2026
Altın 6635.87
BIST 11450.85
Dolar 50.0397
Euro 56.3102
Sterlin 67.2578
Ankara 14°C

"Sıkıntılara Birleşerek Göğüs Gerebiliriz!"

"Sıkıntılara Birleşerek Göğüs Gerebiliriz!"
Demokrat Parti (DP) Kırşehir İl Başkanı Zekeriya Ay, siyasal bölünmelerin ülkeye hayır getirmediğini belirterek, sıkıntılara birleşerek göğüs gerebileceklerini söyledi.

DP İl Başkanı Zekeriya Ay, cumartesi günü Ankara'da Anavatan Partisi ile DP bütünleşme kongresi hakkında bilgi vermek için basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya, Anavatan Partisi'nden yöneticiler de katıldı. Demokrat Parti İl Başkanı Zekeriya Ay, 31 Ekim Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak Anvatan ve Demokrat Partilerinin kongresine bütün vatandaşları davet etti. Ay, siyasal bölünmelerin ülkeye hayır getirmediğini ve milletin çok büyük sıkıntılar çektiğini belirterek, bu sıkıntılara birleşerek gögüs gereceğini söyledi.

Ay, şöyle konuştu: "Kavgaların, kutuplaşmaların, kaosların içerisinde milletin asıl sorunları ülkemizin problemleri unutuluyor. Onun içindir ki içinde milletin de olduğu orta alanda yani merkezde ciddi boşluklar var. Biz 31 Ekim'de bu boşluğu dolduracağız. Bu birleşme bütün siyasal partilere örnek ve halkımız için de ümit ışığı olacak. Bütün topluma hitab eden bir proğramla Türk milletinin önüne çıkacağımızı belirtmek istiyorum. İnşallah biz bu birleşme çaresini hayata geçirip zaten tabanda olan birlikteliğimizin hukuksal birleşmesini de sağlayacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir