1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Silahlı Ve Bıçaklı 2 Kişi Bankayı Soyarak Kaçtı
Silahlı Ve Bıçaklı 2 Kişi Bankayı Soyarak Kaçtı

Silahlı Ve Bıçaklı 2 Kişi Bankayı Soyarak Kaçtı

Antalya’da ellerindeki silah ve bıçakla girdikleri bankadaki güvenlik görevlileri ile çalışanları etkisiz hala getiren 2 kişi, 6 bin lirayı alarak kaçtı.

A+A-

Antalya’da ellerindeki silah ve bıçakla girdikleri bankadaki güvenlik görevlileri ile çalışanları etkisiz hala getiren 2 kişi, 6 bin lirayı alarak kaçtı. Zanlılar, güvenlik görevlisinin silahını da gasp ederek havaya bir el ateş etti.

    Olay, Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde bulunan Mirador İş Merkezi'ndeki bir banka şubesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde kafalarında kadın çorabıyla bir anda içeriye giren yaklaşık 30 yaşlarında 2 kişi, ellerindeki bıçak ve tabancayı göstererek ‘bu bir soygundur’ dedi.

    Zanlılara müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisi Ramazan Purnek, soyguncular tarafından etkisiz hale getirildi. Ayrıca saldırganlar Purnek’i yere yatırarak silahını da gasp etti. Gişelerdeki çalışanları silahla tehdit eden zanlılar, 6 bin lirayı alarak bankadan kaçtı. Bankanın arka sokağına kaçan zanlılar burada havaya bir el ateş ettikten sonra bıçağı da atarak yaya olarak Adnan Menderes Bulvarı’na doğru kaçtı. Zanlılar yine soygun sırasında üzerlerinde bulunan tişört, şapka ve kafalarındaki kadın çoraplarını eski tekel binasının bahçesine attıktan sonra bir taksiye binerek izlerini kaybettirdi.

    Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis güvenlik kamerası görüntülerine el koydu. Soyguncuların eşkallerini belirleyen ekipler çalışmalarına devam ediyor. CİHAN

Silahlı ve bıçaklı 2 kişi bankayı soyarak kaçtı

Silahlı ve bıçaklı 2 kişi bankayı soyarak kaçtı

Silahlı ve bıçaklı 2 kişi bankayı soyarak kaçtı

Silahlı ve bıçaklı 2 kişi bankayı soyarak kaçtı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.